search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:23
MENU CLOSE

Επιστρέφει το Voice – Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από την κριτική επιτροπή

03.08.2017 14:02
Τηλεθέαση: Εκτοξεύτηκε το «Voice» - Δείτε τι νούμερα έκανε - Media
Στο πρώτο μισό της νέας σεζόν θα προβληθεί από τον ΣΚΑΙ ο νέος κύκλος του The Voice και, ήδη, οι υπεύθυνοι αναζητούν τους υποψηφίους που θα πάρουν μέρος στο talent show. Μάλιστα, οι πρώτες οντισιόν θα γίνουν άμεσα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παραμείνει στην παρουσίαση, παρά το ότι θα συνεργαστεί και με το Star για μία σειρά, ενώ άγνωστο παραμένει αν η σύνθεση της κριτικής επιτροπής -με τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη– θα παραμείνει ίδια ή θα αλλάξει.
 
Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε ότι «προς το παρόν παραμένω στο The Voice, εκτός κι αν κλείσει κάτι άλλο για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενος… Είναι ένας χολιγουντιανός ρόλος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα μου. Είναι πολύ μικρός ρόλος. Πέρασα από οντισιόν γι’ αυτόν», ενώ η Έλενα Παπαρίζου έχει δηλώσει πως θα ξανακαθόταν με χαρά στην καρέκλα του coach.
 
(πηγή: People.com)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:23