search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:47
MENU CLOSE

Όταν η Αντζελίνα κατέβηκε στον… Άδη (Photos)

03.08.2017 14:14
Όταν η Αντζελίνα κατέβηκε στον... Άδη (Photos) - Media
 
Στο Νομό Πρέβεζας βρέθηκαν την Τρίτη η σούπερ σταρ του Χόλιγουντ Ατζελίνα Τζολί μαζί με τον εξίσου γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ Κιάνου Ριβς που έκαναν διακοπές στο νησί των Παξών, όπου έφτασαν με πολυτελές γιοτ.
Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί με τη συνοδεία σωματοφυλάκων έφτασαν ινκόγκνιτο με σκάφος στην Πάργα και από εκεί με μισθωμένο όχημα κατευθύνθηκαν στον Αχέροντα, τον ποταμό που κατά τη μυθολογία οδηγούσε στον Άδη.
Η Ατζελίνα Τζολί με δύο από τα παιδιά της που την ακολουθούσαν ανέβηκαν στα άλογα του Αχέροντα και έκαναν την καθιερωμένη βόλτα χωρίς να τραβήξουν τα βλέμματα των άλλων επισκεπτών, αφού κανένας εκτός των λίγων που γνώριζαν, δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για τους γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ.
Καλού κακού όμως ο χώρος που βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός με τα παιδιά της είχε αποκλειστεί και δεν μπορούσε κανείς να πλησιάσει.
 
(πηγή: prevezaposto.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:46