search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:42
MENU CLOSE

Προς ναυάγιο με Nova και η πρόταση της ΕΡΤ

03.08.2017 15:15
Προς ναυάγιο με Nova και η πρόταση της ΕΡΤ - Media

 

Δεν φαίνεται να βγαίνει άκρη με το «καυτό» θέμα των τηλεοπτικών του νέου πρωταθλήματος. Προς «ναυάγιο» Σούπερ Λίγκα-Νova και η πρόταση της ΕΡΤ, που δείχνει να μην έχει καμία τύχη.

Ούτε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης βγήκε «λευκός καπνός» την ώρα που οι μέρες περνούν επικίνδυνα και η σέντρα της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας πλησιάζει (19-20 Αυγούστου).

Όσον αφορά τη Nova, αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία με τον συνεταιρισμό καθώς οι ομάδες δεν δέχονται τη μείωση, ενώ οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού δεν φαίνονται διατεθειμένοι να «ανεβάσουν» την προσφορά.

Στο Δ.Σ της Λίγκας παρουσιάστηκε και η πρόταση της ΕΡΤ, που όμως σε καμία περίπτωση δεν άφησε ικανοποιημένους τους εκπροσώπους των ομάδων. Από τα 2.5 με 3εκατ. ευρώ που περίμεναν, οι ομάδες είδαν το κρατικό κανάλι να προσφέρει μόλις 600.000 ευρώ για την μετάδοση ενός πακέτου 30 αγώνων εκ των οποίων οι οκτώ θα πρέπει να είναι των «big 4».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:41