search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:49
MENU CLOSE

Αρχίζει το πρωτάθλημα με 16 ομάδες – Ερωτηματικό ακόμη τα πλέι-οφ

03.08.2017 16:42
Αρχίζει το πρωτάθλημα με 16 ομάδες - Ερωτηματικό ακόμη τα πλέι-οφ - Media

 

Λευκός καπνός τελικά από το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 19-20 Αυγούστου με 16 ομάδες. Μετά από συνεννόηση με τη NOVA τα πλέι-οφ.

Επιτέλους υπήρξε καλή είδηση από τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Όπως έκανε γνωστό ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος της, οι δύο πλευρές έφτασαν σε μια συναινετική λύση και έτσι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 19-20 Αυγούστου», όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΑΕΛ.

Ανάμεσα σε αυτά που μετέφερε ο Αλέξης Κούγιας για τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση ο αριθμός των ομάδων που θα λάβουν μέρος θα είναι 16 ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τι θα συμβεί με τα πλέι-οφ. Εάν αυτά θα διεξαχθούν, και εάν διεξαχθούν αν θα αφορούν και την ανάδειξη πρωταθλητή αλλά και τον υποβιβασμό ομάδων.

Αυτά θα αποφασισθούν μετά από συνεννόηση με την NOVA σε συζητήσεις που θα γίνουν άμεσα.

«Με το κλίμα που υπάρχει και τις αποφάσεις που πήραμε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αρχίσει το πρωτάθλημα και να μην υπάρξει συνεργασία με το συνδρομητικό κανάλι. Πήραμε απόφαση να σεβαστούμε το συμβόλαιο που έχουμε», ανέφερε σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα χρήματα από τη χορηγία του πρωταθλήματος. Διευκρίνισε ότι οι ομάδες έχουν λάβει κάποια χρήματα για την περσινή σεζόν και κάλεσε τους τέσσερις μεγάλους να επωμιστούν τη μείωση των χρημάτων από τη συνεργασία με τη Nova.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:49