search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:20
MENU CLOSE

Έρχεται μεγάλη αλλαγή στο Facebook – Πώς θα παρουσιάζονται πλέον τα άρθρα

03.08.2017 18:56
Έρχεται μεγάλη αλλαγή στο Facebook - Πώς θα παρουσιάζονται πλέον τα άρθρα - Media

 

Μια πολύ μεγάλη αλλαγή έρχεται μέσα στο επόμενο διάστημα στο Facebook η οποία αναμένεται να αλλάξει όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες διαβάζουν τις διάφορες αναρτήσεις από ενημερωτικούς ιστοχώρους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι ίδιοι οι ιστοχώροι αυτοί.

Το Facebook αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή, μετά από προτροπές χρηστών του, οι οποίοι εξέφρασαν παράπονα για ιστοχώρους που αργούν να φορτώσουν, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η ενημέρωσή τους.

Η εταιρεία υπολόγισε ότι το 40% των χρηστών εγκαταλείπει ένα site το οποίο δεν φορτώνει σε χρόνο τριών δευτερολέπτων. Έτσι, από εδώ και πέρα, το Facebook θα παρουσιάζει τις ειδήσεις με βάση την ταχύτητα της σύνδεσης των χρηστών και το πόσο γρήγορα φορτώνουν οι ιστοχώροι.

Με απλά λόγια, αν το site ή η σύνδεση είναι αργή, τότε η είδηση θα παρουσιάζεται πιο χαμηλά στο news feed, ενώ αν το site φορτώνει γρήγορα, τότε η είδηση θα παρουσιάζεται πιο ψηλά.

Η αλλαγή αυτή αναμένεται να επηρεάσει και τα ειδησεογραφικά sites, τα οποία θα υποχρεωθούν να γίνουν πιο γρήγορα, αν θέλουν να έχουν traffic μέσω του Facebook.

Παράλληλα, το Facebook θα ενσωματώσει κι άλλο ένα εργαλείο, το Instant Articles που θα επιτρέπει σε κάποια ηλεκτρονικά ΜΜΕ να δημοσιεύουν άρθρα που θα εμφανίζονται αυτόματα στην εφαρμογή της πλατφόρμας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:20