search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40
MENU CLOSE

Στην ολομέλεια το νομοσχέδιο για την διαφήμιση στα ΜΜΕ

04.08.2017 06:12
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά άμεσα συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών για τα κονδύλια στα ΜΜΕ - Media

 

Ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί του νομοσχεδίου του υπουργείου ψηφιακής πολιτικής για την διαφήμιση στα ΜΜΕ. Σε δέκα ετήσιες ισόποσες δόσεις θα καταβληθεί το τίμημα αγοράς των νέων τηλεοπτικών αδειών, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο.

«Στην πορεία προς την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών θα επανεξετάσουμε το φορολογικό καθεστώς των τηλεοπτικών σταθμών, με στόχο τη βιωσιμότητα τους και τη διασφάλιση της απασχόλησης», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, και πρόσθεσε «Ήρθε η ώρα να γίνει η υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών για να δοθεί το μήνυμα για τη ρύθμιση του πεδίου της ενημέρωσης που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί».

Αναφορικά με την τροπολογία του ΚΚΕ για την μη καταβολή δεδουλευμένων, δήλωσε πως την κάνει δεκτή, αφού θα συντελέσει στην πιο αποτελεσματική διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40