24/10/2019 04:08:09

Πρόεδρος του ΕΚΑ: Νίκη στο πρόβλημα της απλήρωτης εργασίας η ψήφιση της τροπολογίας

Πρόεδρος του ΕΚΑ: Νίκη στο πρόβλημα της απλήρωτης εργασίας η ψήφιση της τροπολογίας - Media

 

Τη στήριξή του σε κάθε πρωτοβουλία που προστατεύει τους εργαζόμενους εξέφρασε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ), με αφορμή την ψήφιση της τροπολογίας που κατέθεσε το ΚΚΕ για την απλήρωτη εργασία.

«Η τροπολογία που κατέθεσε το ΚΚΕ και ψηφίστηκε, αποτελεί μια μικρή νίκη απέναντι στο τεράστιο πρόβλημα της απλήρωτης εργασίας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΚΑ, Γιώργος Μυλωνάς.

«Οφείλουμε ένα μπράβο σε αυτούς που τη κατέθεσαν, σε αυτούς που τη ψήφισαν, αλλά και σε όλους αυτούς που αγωνίζονται και δίνουν καθημερινά μάχες για την συνολική λύση του προβλήματος. Η τροπολογία είναι αποτέλεσμα των πρωτοβουλιών και των προτάσεων, που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τα συνδικάτα της Αθήνας», πρόσθεσε.

«Το ΕΚΑ θα συνεχίσει να προτείνει και να ενισχύει κάθε πρωτοβουλία, ώστε να προστατεύει τους εργαζόμενους, να βάζει φρένο στην εργοδοτική αυθαιρεσία και να διεκδικεί την επαναφορά όλων των εργασιακών δικαιωμάτων που χάθηκαν τα χρόνια των μνημονίων», κατέληξε. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.