search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:37
MENU CLOSE

Σαββίδης: «Πρέπει να πεθάνουμε για το πρωτάθλημα!»

04.08.2017 15:13
Σαββίδης: «Πρέπει να πεθάνουμε για το πρωτάθλημα!» - Media

 

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι στη Θεσσαλονίκη και κάλεσε του παίκτες μετά την πρωινή προπόνηση στην Τούμπα για να τους μιλήσει. 

Δεν ήθελε να πει πολλά, αλλά να τους επισημάνει τους υψηλούς στόχους που έχει φέτος η ομάδα, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει πρωτάθλημα. «Πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να πεθάνουμε για τους στόχους μας. Γνωρίζοντας τους στόχους, γνωρίζετε τι πρέπει να κάνει και ο καθένας από εσάς στη ζωή του, πέρα από την αθλητική του καριέρα. Οφείλουμε να πεθάνουμε προσπαθώντας να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε Κύπελλο και ιστορικό επίτευγμα στην Ευρώπη. Είμαι εδώ για να ζω τις ζωές σας και όλοι μαζί να ζούμε για τον ΠΑΟΚ, όπως τόσες χιλιάδες. Είδατε χθες πως ο κόσμος ξεχνάει τα προβλήματα και είναι δίπλα σας», είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

 «Να είστε όλοι γύρω από τον προπονητή. Είμαστε μια ομάδα, λειτουργούμε ως μια ομάδα. Όσο και αν μας πολεμούν, εγώ είμαι εδώ για εσάς. Αντιληφθείτε τις υποχρεώσεις σας απέναντι στον Σύλλογο».

Εϊναι φανερό ότι φέτος ο Ιβάν Σαββίδης βάζει ψηλά τον πήχη για τον ΠΑΟΚ και το επισήμανε ξεκάθαρα στους παίκτες, ενώ μπήκε μπροστά και στο θέμα του πολέμου που δέχεται η ομάδα.

Οσον αφορά την κλήρωση στο γιουρόπα λιγκ, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την πρωτάρα στην Ευρώπη Εστερσουντ. Ικανοποιημένος από την κλήρωση εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:37