search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:57
MENU CLOSE

Αποκαλυπτικό το συμβόλαιο του Ντάνου: Ο νικητής του Survivor αμειβόταν με μόλις 500 ευρώ το μήνα

05.08.2017 08:51
Αποκαλυπτικό το συμβόλαιο του Ντάνου: Ο νικητής του Survivor αμειβόταν με μόλις 500 ευρώ το μήνα - Media

 

Με το ποσό των 500 ευρώ το μήνα αμειβόταν ο μεγάλος νικητής του Survivor σύμφωνα με το συμβόλαιο που αποκαλύπτει το ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Βάσει του συμβολαίου λοιπόν που είχε υπογράψει με τον Τούρκο παραγωγό Ατσούν Ιλίτζαλι ο Γιώργος Αγγελόπουλος λάμβανε το ποσό των 595, 24 ευρώ μεικτά.

«Για κάθε μήνα συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά τον χρόνο παραγωγής, ο συμμετέχων θα λαμβάνει αμοιβή από την Acun Medya το μεικτό ποσό των πεντακοσίων ενενήντα πέντε  ευρώ και εικοσιτεσσάρων λεπτών υπογράφοντας και την αντίστοιχη σύμβαση πρόσληψης. Επί του ανωτέρω ποσού θα γίνονται από την Acun Medya όλες οι τυχόν νόμιμες παρακρατήσεις φόρων, πάσης φύσεως εισφορών κ.λ.π. και ως εκ τούτου το καθαρό ποσό θα συνίσταται σε πεντακόσια ευρώ τον μήνα τα ο9ποία θα καταβάλλονται στον υπ’ αρ….. τραπεζικό λογαριασμό του συμμετέχοντα. Σε περίπτωση αποχώρησής του πριν από τη συμπλήρωση του εκάστοτε ημερολογιακού μήνα, η αμοιβή του θα καταβληθεί με αναλογία ανά εβδομάδα» τονίζεται στη σύμβαση.

Το άλλο εντυπωσιακό σημείο είναι ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έφυγε από το παιχνίδι με τα 100.000 ευρώ καθώς θα πρέπει να περιμένει για λίγο. «Ρητά συνομολογείται μεταξύ των συμβαλλομένων στο παρόν ότι το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού θα καταβληθεί στον συμμετέχοντα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, στο πρόγραμμα του οποίου πρόκειται να ενταχθεί η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος. Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι το μεγάλο έπαθλο του συμμετέχοντα σε περίπτωση που αυτός αναδειχθεί ο νικητής ορίζεται σε 100.000 ευρώ μεικτά και θα του καταβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ έξι μήνες μετά τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του προγράμματος (αναδείξεως νικητή)» ξεκαθαρίζει η εταιρεία παραγωγής στο έγγραφο που υπέγραψαν όλοι οι παίκτες πριν την εισαγωγή τους στο παιχνίδι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:57