search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:08
MENU CLOSE

Καβγάς Καφαντάρη- Βούλτεψη με φόντο τον… Μακρυγιάννη και τη σημαία

05.08.2017 09:58
Πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Κοκκινόπουλου η κόρη της Λίλας Καφαντάρη (Photos) - Media

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα για την απόφαση της κυβέρνησης να επιλέγονται οι σημαιοφόροι με κλήρωση και όχι με βάση τη βαθμολογία αλλά και για το γεγονός ότι αποφασίστηκε η κατάργηση της έπαρσης σημαίας και της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου στα δημοτικά σχολεία.Η Χαρά Καφαντάρη για να υποστηρίξει την κυβερνητική πολιτική προέβη σε μία άστοχη σύγκριση.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στον ΣΚΑΙ και αρχικά υποστήριξε πως «πλέον η χώρα μας επανέρχεται στην κανονικότητα» ενώ «είχαμε πυκνό κοινοβουλευτικό έργο αυτές τις δύο εβδομάδες που δείχνουν ακριβώς αυτή την κανονικότητα».

«Τα δύσκολα περάσανε αλλά έχουμε μπροστά μας κι άλλα, δεν θέλω να ωραιοποιήσω την κατάσταση. Το ζητούμενο είναι τέτοια εποχή του χρόνου να έχουμε βγει από την επιτροπεία» είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στο ζήτημα που προέκυψε μετά το Προεδρικό Διάταγμα για επιλογή σημαιοφόρων στα Δημοτικά με κλήρωση αναφέροντας σαν παράδειγμα τον… Μακρυγιάννη:«Επειδή μιλάνε για διακρίσεις, το ζητούμενο είναι να δίνουμε σε όλους την ευκαιρία για αριστεία. Ποιοι σήκωσαν και ποιοι μάτωσαν για την ελληνική σημαία; Θα θυμίσω την ελληνική ιστορία και τον Μακρυγιάννη. Δε νομίζω ότι ήταν μορφωμένος, όμως τίμησε την ελληνική σημαία,έγραψε και τα απομνημονεύματά του».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σημαία ανήκει σε όλους, όμως ο Μακρυγιάννης δεν έγινε στρατηγός με κλήρωση, πάντα υπάρχουν κριτήρια» της απάντησε η Σοφία Βούλτεψη.

«Η κυβέρνηση κάνει μόνο προπαγάνδα και αποπροσανατολισμό» απάντησε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

«Λέτε ψέματα» συνέχισε η κυρία Βούλτεψη. «Όχι, εσείς λέτε ψέματα» αντέτεινε η κυρία Καφαντάρη.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θόδωρος Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την Παιδεία τόνισε: «Δεν προστατεύετε το άσυλο, προστατεύετε την απόλυτη μπαχαλοποίηση».

«Μιλάτε εσείς για μπαχαλοποίηση; Εσείς που φτάσατε εδώ τη χώρα;» ήταν η άποψη που εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κωνσταντίνος Κατσίκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:08