search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:47
MENU CLOSE

Πού μπορείς να τρέξεις με μια Ferrari στο Λας Βέγκας

05.08.2017 15:21
Πού μπορείς να τρέξεις με μια Ferrari στο Λας Βέγκας - Media

 

Πού μπορείτε άραγε να τρέξετε με μια Ferrari, με μια Lamborghini ή άλλα εξωτικά supercars στο Λας Βέγκας;

Στο SpeedVegas μπορείς να οδηγήσεις μερικά από τα ταχύτερα αυτοκίνητα του κόσμου με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 100 χιλιόμετρα/ώρα, σύμφωνα με το Forbeslife.

Η εγκατάσταση αυτοκίνησης, των 30 εκατ. δολαρίων, η οποία άνοιξε τις πύλες της στο κοινό το 2016, διαθέτει διάδρομο περίπου 2 χιλιομέτρων όπου μπορείτε να τρέξετε με εξωτικά supercars. Η διαδρομή, που έχει εμπνευστεί από τους αγώνες της Formula 1, περιλαμβάνει μια ευθεία 2.200 ποδών, αλλά τα αυτοκίνητα είναι αυτά που κλέβουν τις εντυπώσεις και προσελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Στη λίστα αυτοκινήτων του SpeedVegas, μάλιστα, προστέθηκαν το τελευταίο διάστημα μερικά από τα πιο ακριβά αυτοκίνητα διεθνώς, όπως η 2017 McLaren 570S, ένα 2017 Audi R8 V10, και μια 2016 Ferrari 488GTB. Τα νέα αποκτήματα βρίσκονται μαζί με δύο Lamborghini (Huracan και Gallardo), μία Porsche Cayman GTS, και μία Mercedes GT-S.

Το κόστος που θα κληθείτε να πληρώσετε εξαρτάται από τους αριθμούς των γύρων που θέλετε να κάνετε στην πίστα του SpeedVegas, ξεκινώντας από τα 39 δολάρια ανά γύρο (με μια Shelby Mustang GT) έως τα 79 δολάρια με μια Huracan. Δεν απουσιάζουν, ακόμη, πακέτα προσφορών για κοντραρίσματα μεταξύ μιας Ferrari και μιας Lamborghini, μάθημα drifting, καθώς και βίντεο από τις επιδόσεις σας πίσω από το τιμόνι ενός υπεραυτοκινήτου.

 

Πηγή: capital.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:46