search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:25
MENU CLOSE

Τα «λαβράκια» της ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε κλαμπ που τραγουδούσε ο Ρέμος

05.08.2017 16:27
Τα «λαβράκια» της ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε κλαμπ που τραγουδούσε ο Ρέμος - Media

 

Συνεχίζονται αμείωτοι οι έλεγχοι των κλιμακίων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) στα τουριστικά θέρετρα της χώρας και αυτήν τη φορά έβγαλαν «λαβράκια» σε Κέρκυρα και Κω.

Στο νησί των Φαιάκων, σε έρευνα το βράδυ της Παρασκευής σε κλαμπ στην περιοχή Γλυφάδα, το οποίο φιλοξενούσε τη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου, ανακάλυψαν ότι οι υπεύθυνοι της επιχείρησης δεν είχαν εκδώσει αποδείξεις αξίας 5.000 ευρώ. Στο κλαμπ- beach bar επιβλήθηκε- εκτός από το πρόστιμο- και αναστολή λειτουργίας για 48 ώρες.

Άλλο κλιμάκιο της ΑΑΔΕ πραγματοποίησε έλεγχο σε συναυλία, του επίσης δημοφιλούς τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου, σε ξενοδοχείο της Κω. Ανακάλυψε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις αξίας 1.600 ευρώ. Καθώς η νομοθεσία απαγορεύει το «σφράγισμα» ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για σχετικές παραβάσεις, αφ’ ενός επιβλήθηκε πρόστιμο, ενώ αφ’ ετέρου το ελεγκτικό συνεργείο παρέμεινε στον χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, με αποτέλεσμα να καταγραφεί- μέσω αποδείξεων- τζίρος 40.000 ευρώ.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:25