search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:38
MENU CLOSE

Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο να μιλά «βρώμικα» στην Καμίλα

06.08.2017 10:35
Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο να μιλά «βρώμικα» στην Καμίλα - Media

 

Καθισμένος στο μπάνιο ο πρίγκιπας Κάρολος μιλούσε «βρώμικα» στον έρωτα της ζωής του Καμίλα όταν έγινε κυριολεκτικά τσακωτός από την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στη δημοσιότητα από τις ηχογραφήσεις της Νταϊάνα, ήταν πολλές φορές που ο πρίγκιπας έκανε τηλεφωνικό σεξ με την ερωμένη του, κάτι που πλήγωνε αφάνταστα τη νεαρή πριγκίπισσα.

Η Νταϊάνα χαρακτήριζε την Καμίλα «βρωμιάρα» όταν άκουσε τις συνομιλίες με τον σύζυγό της καθώς ήταν πιο πρόστυχη από τον Κάρολο στις συνομιλίες τους.

Τα βασιλικά μυστικά που αποκάλυψε η αείμνηστη πριγκίπισσα περιλαμβάνονται σε αδημοσίευτες ταινίες και αφορούν εξομολογήσεις που έκανε στον καθηγητή φωνητικής της και σε άγνωστο κάμεραμαν από τον Σεπτέμβριο του 102 έως τον Δεκέμβριο του 1993. Οι ταινίες εξαφανίστηκαν από το διαμέρισμά της στο Κένσιγκτον μετά τον θάνατό της το 1997 αλλά ανακαλύφθηκαν στο λοφτ του πρώην μπάτλερ της πριν από τέσσερα χρόνια.

Ο καθηγητής φωνητικής της είχε εμπλακεί σε μία σκληρή δικαστική μάχη με την οικογένεια της αείμνηστης πριγκίπισσας ώσπου του επεστράφησαν οι ταινίες.

Όπως λέγεται η Νταϊάνα δεν ήθελε να γίνει βασιλιάς ο Κάρολος αλλά ήθελε να δει στον θρόνο τον γιο της Ουίλιαμ και η ίδια να προβάλλεται ως η δυνατή γυναίκα πίσω από τον βασιλιά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:37