search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:54
MENU CLOSE

Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές της στην Αιτωλοακαρνανία

07.08.2017 06:04
Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές της στην Αιτωλοακαρνανία  - Media

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει τις διακοπές της και στην Αιτωλοακαρνανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, φιλοξενείται στην βίλα της κ. Ροκόφυλλου, η οποία είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Μαζί της είναι και οι τρεις κόρες της, Βαλέρια, Μαρίνα, Λάουρα, ενώ ο γιος της Άγγελος δεν θέλησε να την ακολουθήσει στις διακοπές. 

Η Ελένη την πρώτη μέρα, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι της κ.Ροκόφυλλου, με την οποία έχουν πολύ καλές φιλικές σχέσεις, έκανε μια στάση στην Πάλαιρο, που γευμάτισε με τον Μάκη Παντζόπουλο και στην συνέχεια προχώρησαν προς τον προορισμό τους!

Ένα από τα βράδια γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο της Αμφιλοχίας που έχει μαγευτική θέα. Μαζί της, εκτός από την οικογένεια της, ήταν και η κ.Ροκόφυλλου και ο κ.Κοίμησης, δήμαρχος Αμφιλοχίας!

Ο κόσμος την πλησίαζε συνεχώς για να βγάλει είτε μία φωτογραφία μαζί της και εκείνη χαμογελαστή και ευδιάθετη καθόταν υπομονετικά. 

Πηγή:dimitra.youweekly.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:49