search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:37
MENU CLOSE

Ανατρεπτική μαρτυρία για το θάνατο της Νταϊάνα: «Η αστυνομία μου είπε πως ο γιός μου και η πριγκίπισσα δολοφονήθηκαν»

07.08.2017 06:25
Ανατρεπτική μαρτυρία για το θάνατο της Νταϊάνα: «Η αστυνομία μου είπε πως ο γιός μου και η πριγκίπισσα δολοφονήθηκαν» - Media

«Ακόμα και μέσα στην ίδια τη Σκότλαντ Γιαρντ, υπάρχουν αστυνόμοι που πιστεύουν πως στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε» 

 

Ο 85χρονος Jean, ο πατέρας του Henry Paul του οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι αλ Φαγιέντ, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στη βρετανική Mirror όπου αποκάλυψε καταστάσεις γύρω από το τραγικό δυστύχημα.

«Ακόμα και μέσα στην ίδια τη Σκότλαντ Γιαρντ, υπάρχουν αστυνόμοι που πιστεύουν πως στην πραγματικότητα δολοφονήθηκε» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο 85χρονος πλέον Jean έχει περάσει τα τελευταία είκοσι χρόνια της ζωής του ερευνώντας το θάνατο του γιου του. Έχει συνομιλήσει με αρμόδιους πράκτορες των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών και έχει συλλέξει όσες πληροφορίες μπορεί για το μοιραίο βράδυ.

Είναι πεπεισμένος πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι «δολοφονήθηκαν από το κατεστημένο» ενώ αποδίδει το θάνατο του γιου του σε «παράπλευρη απώλεια».

«Η Νταϊάνα δολοφονήθηκε. Ο γιος μου το ίδιο. Ήταν ένα θύμα, μια παράπλευρη απώλεια στην προσπάθεια τους να τη σκοτώσουν. Ο γιος μου ήταν ένας τίμιος, ενάρετος άνδρας, σίγουρα δεν γνώριζε κάτι για το σχέδιο».

Αποκάλυψε μάλιστα πως αστυνομικοί ενός της Σκότλαντ Γιαρντ του έχουν ομολογήσει πως πιστεύουν ότι πρόκειται για δολοφονία.

«Ακόμα και η Σκότλαντ Γιαρντ είναι διχασμένη. Οι μισοί θεωρούν πως πρόκειται για δολοφονία ενώ οι άλλοι μισοί πως είναι όντως ένα τραγικό ατύχημα» ήταν τα ακριβή λόγια του.

Τόνισε πως έχει αποδεχθεί πως ποτέ δεν θα μάθει ακριβώς τι συνέβη εκείνο το βράδυ ενώ δήλωσε πως προκαλεί εντύπωση το πλήθος των στοιχείων της υπόθεσης που παραμένει «απόρρητο» ακόμα και είκοσι χρόνια μετά το τροχαίο.

Απέρριψε απερίφραστα τις κατηγορίες πως ο γιος του είχε πιεί, ξεκαθαρίζοντας πως “το παιδί μου δεν ήταν αλκοολικό. Θα μπορούσαν πολύ εύκολα να αλλάξουν το δείγμα για να τον παρουσιάσουν μεθυσμένο. Έγιναν πάνω από είκοσι αυτοψίες εκείνη την ημέρα. Θα ήταν πολύ εύκολο να το αλλάξουν”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:37