search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:58
MENU CLOSE

Διαζύγιο – βόμβα για γνωστό ζευγάρι της showbiz – H ανακοίνωση στο facebook

07.08.2017 07:26
Διαζύγιο - βόμβα για γνωστό ζευγάρι της showbiz - H ανακοίνωση στο facebook - Media

 

Ο Chris Pratt και η Anna Faris αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από 8 χρόνια γάμου κατά τη διάρκεια του οποίου απέκτησαν ένα παιδί.

Ο ηθοποιός θέλησε να κοινοποιήσει την απόφαση του ζευγαριού με μια ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Η Άννα και εγώ είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε πάρει διαζύγιο. Προσπαθήσαμε σκληρά για πολύ καιρό και πραγματικά απογοητευτήκαμε. Ο γιος μας, έχει δυο γονείς που τον αγαπούν πάρα πολύ και για το δικό του καλό θέλουμε να κρατήσουμε αυτή την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική για να προχωρήσουμε στη ζωή μας. Ακόμη αγαπά ο ένας τον άλλο, πάντα θα θυμόμαστε τις στιγμές που ζήσαμε μαζί και θα συνεχίσουμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο!» έγραψε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28