search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:39
MENU CLOSE

Γεννηματά: «Η Ελλάδα χρειάζεται την ενωμένη και δυνατή Κεντροαριστερά»

07.08.2017 08:04
Γεννηματά: «Η Ελλάδα χρειάζεται την ενωμένη και δυνατή Κεντροαριστερά» - Media

 

 

«Ο κύβος ερρίφθη. Ο δρόμος για τη συγκρότηση της νέας μεγάλης παράταξης είναι ανοιχτός», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της για την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, χαρακτηρίζοντας καλοδεχούμενη την υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

«Η Ελλάδα χρειάζεται την ενωμένη και δυνατή Κεντροαριστερά. Το πολιτικό και κοινωνικό ρεύμα πλειοψηφίας για τη νέα αλλαγή» λέει η κ Γεννηματά, προσθέτοντας ότι «όλοι όσοι ανήκουν σε αυτό το χώρο οφείλουν να ανταποκριθούν. Αυτή είναι η απαίτηση της κοινωνικής μας βάσης, οι εξελίξεις τρέχουν , δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις».

Υποστηρίζει ότι «όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη Δημοκρατική Παράταξη στην πρώτη γραμμή. Εμπνέοντας και συσπειρώνοντας τον προοδευτικό κόσμο απέναντι στη συντήρηση και τον λαϊκισμό. Με τις διαφορετικές προσεγγίσεις και απόψεις σε επιμέρους θέματα να αποτελούν πλούτο και όχι πρόβλημα». 

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι αυτό πρέπει να γίνει «στη λογική του μεγάλου του ενιαίου, του δυνατού και όχι του κατακερματισμού μέσα από μικρά κόμματα και συλλογικότητες που εξυπηρετούν μόνο προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Τα Νέα

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15