search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:16
MENU CLOSE

Ελεύθερος ο 30χρονος που παρέσυρε και σκότωσε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του (Photo + Video)

07.08.2017 10:58
Θα «μιλήσουν» τα κινητά των τριών υπόπτων για τον εμπρησμό στην Εύβοια - Media

 

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (07-08-2017) ο 30χρονος Χαλκιδέος ο οποίος την Κυριακή το μεσημέρι παρέσυρε και σκότωσε κατά λάθος την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του, Μαρία Παπαϊωάννου που ήταν 6 μηνών έγκυος, μέσα στη πυλωτή της οικίας που διέμενε το ζευγάρι, στην οδό Μέντας, στην Έξω Παναγίτσα…

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ όπως διαπιστώθηκε δεν ξέρει να οδηγεί ενώ δεν διαθέτει και δίπλωμα. Σύμφωνα με τις καταθέσεις και το πόρισμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, η31χρονη του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που βλέπετε μέσα στη πυλωτή καθώς ήθελε να απλώσει τα ρούχα και το όχημα την εμπόδιζε.

Με αυτό το αυτοκίνητο έγινε η τραγωδία… 

Ο 30χρονος πήγε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια και έγινε το κακό. Κατά την διάρκεια ενός ελιγμού πάτησε απότομα το γκάζι και τραυμάτισε θανάσιμα την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του μήνα επρόκειτο να παντρευτούν με πολιτικό γάμο. 

Πηγή: eviazoom.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:15