search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Συγκίνηση για την Στεφανίδη στην απονομή (Video)

07.08.2017 17:46
Συγκίνηση για την Στεφανίδη στην απονομή (Video) - Media

 

Άμστερνταμ, Βελιγράδι, Ρίο και τώρα… Λονδίνο! Η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβηκε ξανά στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, με τον Εθνικό Ύμνο να ακούγεται και στην αγγλική πρωτεύουσα.

Το χρυσό κορίτσι του ελληνικού στίβου, η Κατερίνα Στεφανίδη, που την Κυριακή… πέταξε στα 4,91μ. και «διαλύοντας» το πανελλήνιο ρεκόρ, απέδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο στο άλμα επί κοντώ, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Mάλιστα, πριν την απονομή, το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου χόρεψε… συρτάκι!

Θυμίζουμε, η 27χρονη αθλήτρια είναι, αυτήν τη στιγμή, Ευρωπαία Πρωταθλήτρια ανοιχτού και κλειστού στίβου, χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια!

Το μόνο που λείπει από τη… συλλογή της, δηλαδή, είναι το χρυσό σε Παγκόσμιο κλειστού στίβου, καθώς, το 2016, στο Πόρτλαντ, είχε τερματίσει τρίτη. Θα έχει, ωστόσο, την ευκαιρία της του χρόνου, και πάλι στην Αγγλία, και συγκεκριμένα στο Μπέρμιγχαμ -πριν, φυσικά, το Ευρωπαϊκό του Βερολίνου, τον επόμενο Αύγουστο.

Αυτό, δε, είναι το πρώτο χρυσό για τη χώρα μας σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα με από 14 χρόνια και την επιτυχία της Μιρέλα Μανιάνι (ακοντισμός) στο Παρίσι!

Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Κατερίνα Στεφανίδη και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου:

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32