search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:49
MENU CLOSE

Άκρως αποκαλυπτική η Ριάνα: Δεν άφησε και πολλά στη φαντασία μας… (Photos +Video))

08.08.2017 07:59
Έξαλλη η Rihanna με τον Τραμπ: Είναι «ο πλέον ψυχικά ασθενής άνθρωπος στις ΗΠΑ» - Media

 

Τη γενέτειρά της επισκέφθηκε η Ριάνα προκειμένου να παρευρεθεί στο καθιερωμένο φεστιβάλ που φθάνει στο ζενίθ του κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Αυγούστου. Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια ντύθηκε με την παραδοσιακή φορεσιά του τόπου η οποία είναι πολύ ιδιαίτερη με ποέν και πούπουλα.

Πρόκειται για τη λεγόμενη «Grand Kadooment Day» που διεξάγεται παραδοσιακά στο νησί των Μπαρμπάντος, την πρώτη Δευτέρα του Αυγούστου. Την ημέρα αυτή, ντόπιοι και επισκέπτες παρακολουθούν και συμμετέχουν μασκαρεμένοι στην παρέλαση, ενώ ταυτόχρονα βαθμολογούνται από κριτή για το κουστούμι τους.

Το έθιμο αυτό έχει τις ρίζες του στους λαούς της Καραϊβικής και κατ’ επέκταση στην Αφρική, όπου οι άνθρωποι συνηθιζόταν να μασκαρεύονται, περνώντας μέσα από τα χωριά προκειμένου να διώξουν τα «κακά πνεύματα» και να έχουν καλή τύχη.

 

Η Rihanna που νιώθει ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη υπερηφάνεια για τον τόπο καταγωγής της, έδωσε το «παρών» στη γιορτή και μάλιστα, συμμετείχε σε αυτήν… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:48