search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:44
MENU CLOSE

Το κανάλι που θα δείξει ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στα ευρωπαϊκά ματς

09.08.2017 15:16
Το κανάλι που θα δείξει ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στα ευρωπαϊκά ματς - Media

 

Από τα κανάλια Cosmote Sport θα μεταδοθούν οι πρώτες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων για τα play off του Europa League. Το ίδιο κανάλι θα μεταδώσει και τη ρεβάνς των πρασίνων στο Μπιλμπάο.

Τα δικαιώματα των εκτός έδρας αναμετρήσεων της ΑΕΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ (17/08) αλλά και του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (24/08) εξασφάλισαν τα κανάλια Cosmote Sport.

Υπενθυμίζουμε πως η ρεβάνς της «Ένωσης» στο ΟΑΚΑ (24/08) με τους πρωταθλητές Βελγίου θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports, έπειτα από σχετική συμφωνία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Τα κανάλια COSMOTE SPORT είναι ο προορισμός και για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, στην προσπάθεια των ομάδων να τοποθετηθούν στους ομίλους του UEFA Europa League.

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου το πρόγραμμα της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της Ευρώπης σε διασυλλογικό επίπεδο, περιλαμβάνει τα πρώτα ματς των playoffs. Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μας μεταφέρουν στην Τούμπα, για το ΠΑΟΚ-Έστερσουντ (21.00, COSMOTE SPORT 1HD), στο “Απ. Νικολαΐδης” για το Παναθηναϊκός-Αθλέτικ Μπιλμπάο (21.30, COSMOTE SPORT 2HD), αλλά και στο “Jan Breydel Stadium” του Βελγίου, για το Κλαμπ Μπριζ-ΑΕΚ (21.45, COSMOTE SPORT 3HD), που προστέθηκε στις επιλογές των συνδρομητών της COSMOTE TV.

H COSMOTE TV εξασφάλισε και τον εκτός έδρας αγώνα που θα δώσει ο Παναθηναϊκός με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο “San Mames”, την Πέμπτη 24 Αυγούστου. Η αναμέτρηση των “πρασίνων” στην Χώρα των Βάσκων θα μεταδοθεί στο κανάλι COSMOTE SPORT 2HD.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:42