search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:55
MENU CLOSE

Πως μια αθώα selfie με μπικίνι στο Instagram έσωσε τη ζωή 21χρονης (Photo)

09.08.2017 15:30
Πως μια αθώα selfie με μπικίνι στο Instagram έσωσε τη ζωή 21χρονης (Photo) - Media

 

Μοντέλο ισχυρίζεται πως μία selfie φωτογραφία της με μπικίνι, που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, της έσωσε τη ζωή.

Ο λόγος για την 21χρονη Cloe Jordan, που σύμφωνα με δημοσίευμα της «Huffington Post», αγνόησε αρχικά μια κρεατολιά που είχε βγάλει στο στομάχι της, παρότι αυτή άλλαζε χρώμα και μέγεθος.

Κάποια στιγμή, αποφάσισε να σταματήσει να προσπαθεί να κρύβει την κρεατοελιά στις φωτογραφίες που τραβούσε και δημοσίευσε μία απ’ αυτές στην οποία φαινόταν να φοράει μπικίνι.

Όταν οι θαυμαστές της στο Instagram της επέστησαν την προσοχή, πήρε την απόφαση να επισκεφτεί έναν γιατρό και ανακάλυψε ότι επρόκειτο τελικά για μελάνωμα.

Η Cloe υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει το μελάνωμα και δημοσίευσε τις φωτογραφίες του «πριν» και του «μετά» για να ευαισθητοποιήσει κι άλλους που μπορεί να έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Πηγή: newmoney

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:55