search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:08
MENU CLOSE

Εκτός λειτουργίας οι ιστοσελίδες του «Βήματος» και των «Νέων» (Photo)

09.08.2017 15:53
Εκτός λειτουργίας οι ιστοσελίδες του «Βήματος» και των «Νέων» (Photo) - Media

 

Εκτός λειτουργίας βρίσκoνται από το μεσημέρι της Τετάρτης οι ιστοσελίδες του Βήματος και των Νέων.

Πρώτα οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι πρέπει να εκκενώσουν το κτίριο της οδού Μιχαλακοπούλου 80, την έδρα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη εδώ και 13 χρόνια. Επειτα οι ιστότοποι των εφημερίδων του Συγκροτήματος, tovima.gr και tanea.gr, έπαψαν να λειτουργούν.

Ήταν γνωστό, εξάλλου, ότι η 9η Αυγούστου 2017 ήταν η ημέρα που ο ειδικός εκκαθαριστής που είχε οριστεί προ μηνών από το Πρωτοδικείο θα ανακοίνωνε την παύση λειτουργίας του ΔΟΛ και τη μεταβίβαση της εταιρείας στον πλειοδότη, που ήταν το εταιρικό σχήμα συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τελευταίο φύλλο για «Τα Νέα»

Τελευταίο φύλλο για την εφημερίδα «Τα Νέα» την Πέμπτη, ενώ δεν θα κυκλοφορήσει και η έκδοση του «Βήματος» την ερχόμενη Κυριακή.

Οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ αύριο αναμένεται να υπογράψουν τις απολύσεις τους, ενώ η νέα διοίκηση αναμένεται να καταβάλει τις οφειλόμενες αποδοχές τους, (δύο μηνιάτικα), μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι θα λάβουν ως αποζημίωση ένα ποσοστό από το τίμημα της επιχείρησης που εκκαθαρίστηκε. Από αύριο κλείνει και το κτίριο του συγκροτήματος και για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι κλήθηκαν να παραλάβουν τα ΙΧ τους από το πάρκινγκ.

Η Ένωση Συντακτών σε ανακοίνωσή της καλεί τη νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία να δεσμευθεί στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων που κράτησαν ανοικτά όλους αυτούς τους μήνες τα έντυπα του ΔΟΛ, καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους. Τέλος έχει ζητήσει συνάντηση με τους νέους ιδιοκτήτες προκειμένου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα σχέδιά τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:07