search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:31
MENU CLOSE

Μαφιόζικη εκτέλεση με τέσσερις νεκρούς

09.08.2017 17:44
Μαφιόζικη εκτέλεση με τέσσερις νεκρούς - Media

 

Μαφιόζικη εκτέλεση με τέσσερις νεκρούς έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης σε αγροτική έκταση της περιφέρειας της Απουλίας, στην Κάτω Ιταλία.

Στόχος της ενέδρας, ήταν ο τοπικός αρχιμαφιόζος Μάριο Λουτσιάνο Ρομίτο, πενήντα ετών, και ο κουνιάδος του, Ματτέο Ντε Πάλμα, σαράντα τεσσάρων ετών. Οι δράστες τους πυροβόλησαν θανάσιμα ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητό τους, ένα μαύρο Volkswagen. Παράλληλα, όμως, οι εκτελεστές θανάτωσαν και δυο γεωργούς σαράντα επτά και σαράντα τριών ετών, οι οποίοι φέρονται να παρακολούθησαν, άθελά τους, την όλη την εξέλιξη της ενέδρας.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών, οι δράστες φέρονται να χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ, ενώ στην περιοχή έξω από την πόλη Φότζια, όπου δολοφονήθηκαν σήμερα οι τέσσερις άνδρες, έχουν σημειωθεί πρόσφατα πολλές άλλες μαφιόζικες βεντέτες, με στόχο τον έλεγχο παράνομων εμπορίων που θέλει να συνεχίσει να διαχειρίζεται το οργανωμένο έγκλημα.

Αύριο, στην περιοχή αναμένεται να μεταβεί ο Ιταλός υπουργός εσωτερικών Μάρκο Μιννίτι, για να συναντήσει τις αστυνομικές και δημοτικές αρχές και να πληροφορηθεί σχετικά με την πορεία των ερευνών.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:28