search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:19
MENU CLOSE

Ατυχία, νεύρα και προβληματισμός στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-0

09.08.2017 19:47
Ατυχία, νεύρα και προβληματισμός στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός 1-0 - Media

 

Στο τελευταίο του τεστ πριν τη Ριέκα ο Ολυμπιακός έχασε με τραυματισμό τον Εμενίκε, είδε τον Φιγκέιρας να ξεφεύγει και να γίνεται αλλαγή στην αλλαγή και ηττήθηκε 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Δεν ήταν θετικό το πρόσημο του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας φιλικό με τον Ατρόμητο. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν πολύ νωρίς τον Εμενίκε με τραυματισμό (σ.σ. στο 20′ αλλαγή από Μπεν), είδαν τον Φιγκέϊρας να βγάζει πολλά νεύρα και να γίνεται αλλαγή μέσα σε πέντε λεπτά και τελικώς τον Χατζηϊσαία να σκοράρει με κεφαλιά στο 83′. Η εικόνα δεν ήταν η ανάλογη και ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει κυρίως θέμα ως προς την σωστή διάσπαση της αντίπαλης άμυνας. Προφανώς και αυτή η εμφάνιση μπορεί να λειτουργήσει θετικά ενόψει Ριέκα για να προβληματίσει περισσότερο και να αλλάξουν ο Χάσι και οι παίκτες των Πειραιωτών όλα όσα χρειάζονται.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Για Ατρόμητο το 3-5-2 με Μίρκοβιτς κίπερ, τριάδα στο κέντρο της άμυνας με Καρασαλίδη, Μάντσον και Χατζηϊσαια και έξω δεξιά και αριστερά αντίστοιχα στον άξονα με Γιαννούλη και Κιβρακίδη. Εξάρι ο Κυριακίδης, τα δύο οκτάρια οι Βασιλακάκης και Ούμπιδες και μπροστά στην γραμμή κρούσης οι Μανούσος και Ντάουντα.

Οι 11 του Ολυμπιακού: κίπερ ο Καπίνο, δεξί μπακ ο Ομάρ και αριστερά ο Μίλιτς στην πρώτη του συμμετοχή και κέντρο άμυνας με Ρέτσο και Βούκοβιτς, εξάρι Ρομαό, οκτάρι τον Ζιλέ στο ντεμπούτο του, δεκάρι ο Φορτούνης, εξτρέμ οι Καρσελά και Μάριν και φορ ο Εμενίκε.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΕΙΧΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο α’ μέρος ο Ολυμπιακός θέλησε να μπει με διάθεση αλλά τις πρώτες χρονικά μεγάλες φάσεις τις είχε ο Ατρόμητος. Λίγο μετά το 20′ οι Ντάουντα και Μανούσος είχε μία πολύ καλή φάση με τον Βούκοβιτς να βγάζει την μπάλα εκτός. Στο 24′ είχε ευκαιρία ο Βασιλακάκης για να έχει την μεγάλη φάση ο Ολυμπιακός με Μπεν στο 28′ με πλασέ. Ο Μπεν είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Εμενίκε στο 20′, με τον Νιγηριανό να είναι αμφίβολος για Ριέκα. Λίγο μετά το 40′ ο Μπεν ζήτησε πέναλτι από τον Καρασαλίδη ενώ ο ίδιος παίκτης ήταν σε 3 φάσεις που απείλησε τον Ολυμπιακό.

ΘΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ Ο ΖΙΛΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ Ο ΜΙΛΙΤΣ

Ο Ζιλέ σαν πρώτη εικόνα έδειχνε ιδιαίτερα κοντρολαρισμένος παίκτης που θα βοηθήσει για τα καλά τον Ολυμπιακό. Ο Μίλιτς από την άλλη είχε διάθεση και ανεβάσματα, ωστόσο φανέρωσε πως θέλει ακόμα τον χρόνο του.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΧΑΣΙ, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΠΕΝ

Στην έναρξη του β’ μέρους οι Πάρντο, Ανδρούτσος και Σεμπά μπήκαν στον αγώνα. Βγήκαν οι Μάριν, Καρσελά και Φορτούνης. Ο Ανδρούτσος πήγε δεκάρι. Στο 58′ ακυρώθηκε γκολ του ιδιαίτερα καλού (σ.σ. και πάλι) Μπεν με υπόδειξη οφσάιντ στον Σεμπά που του έβγαλε την ασίστ. Οι Σεμπά και Πάρντο επιχείρησαν να δώσουν μία πιο καλή δημιουργική υπόσταση στην ομάδα. Στο 62′ ο Φιγκέϊρας μπήκε ως αλλαγή αντί του Μίλιτς.

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ!

Λίγο μετά την είσοδό του ο Φιγκέϊρας τσακώθηκε με τον Κιβρακίδη και τον Χατζηϊσαία. Υπήρξε ένταση μεταξύ των παικτών των 2 ομάδων και προέκυψε μετά μικρή διακοπή στην αναμέτρηση. Έτσι ο Χάσι έκανε συστάσεις προς τον Φιγκέϊρας για να τον κάνει αλλαγή μέσα σε πέντε λεπτά. Στο 62′ μπήκε ο Πορτογάλος και έγινε αλλαγή στο 67′ από τον Νικολάου που πήγε αρ. μπακ. Ο Χάσι έκανε και άλλες αλλαγές.

ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΤΟ 1-0 Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Ατρόμητος αξιοποίησε τελικώς την ευκαιρία που του δόθηκε για γκολ. Στο 83′ από ένα κόρνερ του Ούμπιδες βγήκε το 1-0 με κεφαλιά του Χατζήϊσαία με κεφαλιά. Ο σκόρερ το αφιέρωσε στον πατέρα του. Λίγο μετά ο Σεμπά ήταν πρωταγωνιστής σε μία φάση που λίγο έλλειψε να σκοράρει. Συνολικά ο Ατρόμητος πάντως έδειξε πιο καλή εικόνα και έφτασε στη νίκη με 1-0 στο γήπεδο του Περιστερίου.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15