search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Τέλος εποχής για τον ΔΟΛ – Το τελευταίο πρωτοσέλιδο των «Νέων» πριν τη μεταβίβαση στον Όμιλο Μαρινάκη

10.08.2017 05:40
Ξεκίνησε η καταβολή των αποζημιώσεων του ΔΟΛ - Media

 

 

Τα «Νέα» κυκλοφόρησαν σήμερα για τελευταία φορά με την τρέχουσα σύσταση τους από τον ΔΟΛ, αφού η εφημερίδα (όπως και το Βήμα) θα «κλείσουν» για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση στον όμιλο του Ευάγγελου Μαρινάκη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο πρωτοσέλιδο «Μετά από μια μακρά και επίπονη διαδικασία, ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη αλλάζει σελίδα για να περάσει το συντομότερο σε μια νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας ολόκληρος κύκλος ζωής που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην Ιστορία του χώρου.

Η νέα εποχή για τα «Νέα», το «Βήμα» και τα άλλα Μέσα Ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον. Θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία προκειμένου να διευθετηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητήματα απολύτως απαραίτητα.

Ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ ως εδώ και είναι πολλοί, αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες των αναγνωστών μας που μας στήριξαν σε όλες τις εποχές. Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57