search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:27
MENU CLOSE

Έβγαλε μαχαίρι σε 36χρονη γυναίκα στο κέντρο της Λάρισας

10.08.2017 07:22
Κρήτη: «Άγρια» Χριστούγεννα στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο 30χρονος μετά από μαχαίρωμα - Media

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη στο Κέντρο της Λάρισας. Τριανταεξάχρονη γυναίκα που βρίσκονταν μέσα σε κατάστημα, στην οδό Λαπιθών, δέχθηκε λεκτική επίθεση από 63χρονο άνδρα. Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και κινήθηκε να φύγει από τον χώρο, με τον άνδρα να την ακολουθεί. Kάποια στιγμή ο 63χρονος έβγαλε μαχαίρι απειλώντας την 36χρονη.

Aμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον δράστη της επίθεσης. Αμέσως ο 63χρονος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. Στη συνέχεια και με εντολή εισαγγελέα ήρθη η κράτηση του 63χρονου, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ήδη έχει μεταφερθεί στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ώστε να εξακριβωθεί η ακριβής κατάστασή του και να νοσηλευτεί.

Πηγή: LarisaNet

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:25