search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:57
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα του Χαϊκάλη: Τόσο κακός ηθοποιός είμαι; Δε νομίζω…

10.08.2017 08:12
Στο χειρουργείο ο Παύλος Χαϊκάλης - Media

 

Για τις κλίκες στον χώρο του θεάτρου μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης σε συνέντευξή του, σχολιάζοντας επίσης την αποχή του από το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου παρά το γεγονός ότι έχει διανύσει μια αξιόλογη πορεία σαράντα χρόνων στον χώρο της υποκριτικής.

«Θα με χαλούσε αν ήμουν εκτός χώρου, χωρίς δουλειά, αν δεν με στήριζε και αγαπούσε το κοινό, αν δεν με αγκάλιαζε κάθε βράδυ λέγοντας μου τα καλύτερα λόγια… Να με χαλάσει που δεν ανήκω στις «παρέες» και στις «κλίκες» όσων είναι στα Φεστιβάλ, όχι! Δεν είμαι της αισθητικής τους, του γούστου τους, βρε παιδί μου, τι να κάνω; Ναι, γελάω, γιατί αλλιώς πρέπει να εκνευριστώ πολύ με αυτό το «σκηνικό» που υπάρχει… Κοντεύω να κλείσω σαράντα χρόνια στο θέατρο και δεν κάνω για έναν Αριστοφάνη; Τόσο κακός ηθοποιός είμαι; Δεν νομίζω. Άλλα λένε τα γεμάτα θέατρα και η τόσο ζεστή ανταπόκριση του κόσμου. Άλλα λένε! Εγώ πάντως δεν πάω να τους παρακαλέσω, δεν χτυπάω πόρτες, όπως άλλοι. Όταν και αν θέλουν, ας έρθουν να με βρουν εκείνοι. Δεν εστερνίζονται αυτοί που κινούν πάντα τα νήματα. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με όλο αυτό. Εγώ κάνω την πορεία μου στον χώρο, έχω καταξίωση και αγάπη. Αυτό είναι που μετρά αληθινά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:57