22/10/2019 13:23:29

Σκληρή κόντρα με αιχμηρές ανακοινώσεις μεταξύ ΝΔ και Πάνου Καμμένου

Σκληρή κόντρα με αιχμηρές ανακοινώσεις μεταξύ ΝΔ και Πάνου Καμμένου - Media

 

Σε μια ακολουθία από αιχμηρές ανακοινώσεις βρίσκονται η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, όπου αναφέρθηκε εκ νέου στην αντίθεση του στις δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση περί «ταλιμπάν της ορθοδοξίας» .

Το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τους δυο άνδρες για «θέατρο», γράφοντας ««Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός για την ακόρεστη δίψα του για εξουσία. Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι, μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις  καρέκλες τους. Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες - ενόψει της συζήτησης στη Βουλή - με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών».

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου ήταν άμεση και ανέφερε «Ο κ. Μητσοτάκης κατάντησε τη Νέα Δημοκρατία πλέον αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών».

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ανταπαντώντας στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 «Ο κ. Καμμένος κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια».

Για το θέμα τοποθετήθηκε και το ΠΟΤΑΜΙ μιλώντας -όπως και η ΝΔ- για στημένο παιχνίδι μεταξύ Νίκου Βούτση και Πάνου Καμμένου με μοναδικό σκοπό να κρατήσουν ικανοποιημένο τόσο το ακροδεξιό όσο και το αριστερό ακροατήριο. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.