search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:39
MENU CLOSE

Ο σύντροφος της Τζένιφερ Λόρενς την έστειλε στο νοσοκομείο…

10.08.2017 12:38
Ο σύντροφος της Τζένιφερ Λόρενς την έστειλε στο νοσοκομείο…  - Media

 

Αν και θα μπορούσε να πει κανείς ότι όταν έχεις αφεντικό τον σύντροφό σου, τα πράγματα είναι ευκολότερα, αυτό δεν ισχύει για τη βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς που στην καινούργια της ταινίας, σκηνοθετείται από τον φίλο της και επίσης βραβευμένο Ντάρεν Αρονόφσκι.

Η 26χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν ο κατά 20 χρόνια μεγαλύτερος φίλος της, την σκηνοθετούσε στα γυρίσματα της ταινίας Mother! είχε ταχυκαρδίες και έπαθε και εξάρθρωση στο ένα πλευρό της από το στρες και από την ένταση των γυρισμάτων.

«Κατέληξα με παροχή οξυγόνου» αποκαλύπτει η σταρ στην Vogue Σεπτεμβρίου. «Είχα σωληνάκι με οξυγόνο στη μύτη μου και ο Ντάρεν έλεγε: Δεν ήταν εστιασμένο καλά, πρέπει να το γυρίσουμε ξανά», εξομολογήθηκε η νεαρή ηθοποιός και προσέθεσε ότι η αντίδραση της δεν ήταν και ιδιαίτερα ψύχραιμη…

Παρά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν στο πλατό, αυτό το ζευγάρι παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα της σόουμπιζ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15