search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:40
MENU CLOSE

Ευχάριστα για την ΑΕΚ: Τρίτη επιλογή στη Λας Πάλμας ο Αραούχο!

10.08.2017 16:46
Ευχάριστα για την ΑΕΚ: Τρίτη επιλογή στη Λας Πάλμας ο Αραούχο! - Media

 

Ευνοϊκά για το όνειρο της ΑΕΚ να ξανακάνει δικό της τον Σέρχιο Αραούχο διαμορφώνεται το αγωνιστικό τοπίο στη Λας Πάλμας. Ο Αργεντινός φέρεται να είναι η τρίτη επιλογή πίσω από τους Καλέρι-Μπόατενγκ.

Όσο διαρκεί η μεταγραφική περίοδος, τόσο θα παραμένει ζωντανό το όνειρο της ΑΕΚ να ξανακάνει δικό της τον Σέρχιο Αραούχο.

Κι όσο δεν κλείνει το ζήτημα, τόσο το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας θα παρακολουθείται (χωρίς υπερβολή) με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους της.

Τα τελευταία νέα που έρχονται λοιπόν από την Ισπανία μοιάζουν ενθαρρυντικά για την «Ένωση». Κι αυτό διότι η έγκυρη «La Provincia» επιβεβαιώνει ότι ο «Τσίνο» δεν συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή του.

Το δημοσίευμα θέλει τον νεοαποκτηθέντα Τζόναθαν Καλέρι να έχει καπαρώσει τη θέση του βασικού σέντερ φορ, αναφέροντας ότι οι εμφανίσεις του στα φιλικά (όπου έχει πετύχει 4 γκολ) έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες κι έχουν επιβεβαιώσει ότι θα αποτελέσει αναμφισβήτητα την πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης.

Παράλληλα σημειώνεται ότι το προβάδισμα του Αργεντινού ενισχύεται από το γεγονός ότι ο ανταγωνιστής του, Σέρχιο Αραούχο τραυματίστηκε στο γόνατο και έμεινε πίσω. Μπορεί λοιπόν το επιτυχημένο πέρασμά του από την ΑΕΚ να γέννησε προσδοκίες, όπως αναφέρεται, ωστόσο το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένει για να αποδείξει την αναγέννησή του αποτελεί ήδη μειονέκτημα.

Πέρα όμως από τον Καλέρι, ο Αραούχο θα έχει μπροστά του και τον Μπόατενγκ στην άτυπη ιεραρχία για τη θέση του σέντερ φορ. Διότι ο Γκανέζος περιγράφεται ως ο πιο αναγνωρίσιμος παίκτης της Λας Πάλμας, ο οποίος προέρχεται «από μια φανταστική σεζόν», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δεδομένου λοιπόν ότι κι εκείνος τοποθετείται συνήθως στην κορυφή της επίθεσης και ότι οι άλλες δυο θέσεις στα άκρα του 4-3-3 μοιάζουν επίσης καπαρωμένες από τους Βιτόλο και Βιέρα, ο χώρος για τον Αραούχο μειώνεται. Και αντίθετα, αυξάνονται οι ελπίδες της ΑΕΚ ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να ξαναφορέσει τη φανέλα της.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18