search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:58
MENU CLOSE

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο ΔΟΛ – Αγωνία για εκατοντάδες εργαζόμενους

10.08.2017 17:23
Ξεκίνησε η καταβολή των αποζημιώσεων του ΔΟΛ - Media

 

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του ενεργητικού του ΔΟΛ στην Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη, με την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης.

Στο κτίριο της οδού Μιχαλακοπούλου, συνεχίζεται από τους ειδικούς εκκαθαριστές η κοινοποίηση των απολύσεων στους εργαζόμενους του ΔΟΛ.

Ο Β. Μαρινάκης έχει ήδη μια σημαντική τοποθέτηση στα ΜΜΕ (Άργος, “Ελευθερία του Τύπου),  και αποκτά και τους σημαντικότερους τίτλους των εφημερίδων όπως και την πρόσβαση στο MEGA (ΔΟΛ 22%).

Η κυκλοφορία των δύο εντύπων, των “Νέων” και του “Βήματος” θα διακοπεί για λίγες μέρες, μέχρι την ολοκλήρωση των νομικών και τεχνικών εργασιών και στη συνέχεια θα γίνει γνωστό το επιχειρηματικό σχέδιο της Άλτερ Έγκο.

Οι συνέπειες για τους εργαζόμενους θα είναι σημαντικές, έως και οδυνηρές καθώς, μετά την καταγγελία των συμβάσεων είναι πλέον άνεργοι, έχοντας στηρίξει την επιχείρηση ως το τέλος της.  Αλλά και οι υπόλοιπες εταιρείες του οργανισμού θα βρεθούν  σε ένα νέο καθεστώς προκλήσεων και σύντομα τίποτα δεν θα είναι ίδιο στο ΔΟΛ. Η ελπίδα είναι πως τα έντυπα του οργανισμού και οι εταιρείες θα κινηθούν με νέα λογική,  με στέρεα θεμέλια, έτσι ώστε ο Τύπος να επιστρέψει.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:54