search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:05
MENU CLOSE

H πριγκίπισσα του Μαρόκο στην Κρήτη για διακοπές

11.08.2017 05:27
H πριγκίπισσα του Μαρόκο στην Κρήτη για διακοπές - Media

Πόλος έλξης για αρκετούς γαλαζοαίματους αποτελεί και φέτος το καλοκαίρι η Κρήτη, καθώς από την αρχή της θερινής περιόδου η μία μετά την άλλη σημειώνονται οι αφίξεις των πριγκιπισσών, που επιλέγουν και φέτος να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη.

Στην Κρήτη έφτασε το βράδυ της Πέμπτης, η Πριγκίπισσα του Μαρόκο Λάλα Σάλμα, χωρίς το Βασιλιά Μοχάμεντ τον Έκτο. Η Πριγκίπισσα θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου, όπου θα απολαύσει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης μαζί με την κόρη της, η οποία έφτασε μία ημέρα νωρίτερα. Πέρυσι η Πριγκίπισσα είχε επιλέξει και πάλι την Κρήτη και είχε επισκεφθεί την πόλη της Ελούντας.

Για την μετακίνηση της έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ενώ η ίδια έφτασε, συνοδευόμενη και από άτομα της προσωπικής της ασφάλειας. Η Λάλα Σάλμα έρχεται αρκετά καλοκαίρια στην Ελλάδα, επιλέγοντας κάθε φορά και έναν διαφορετικό προορισμό για τις διακοπές της.

Η  δραστήρια πριγκίπισσα με την έντονη προσωπικότητα έχει στο βιογραφικό της σημαντικές διακρίσεις για το φιλανθρωπικό της έργο με επίκεντρο τις εκστρατείες της κατά του καρκίνου.

Πηγή:  CretaPost

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:02