search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:56
MENU CLOSE

Σοκ: Έπιασαν τον φανοποιό να διαλύει κλεμμένο αυτοκίνητο (video+photos)

11.08.2017 05:59
Σοκ: Έπιασαν τον φανοποιό να διαλύει κλεμμένο αυτοκίνητο (video+photos) - Media Gallery 4

Ο 33χρονος φανοποιό συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας για υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου, το οποίο βλέπετε στο παρακάτω βίντεο.

Σύμφωνα με το EviaZoom το αυτοκίνητο είχε κλαπεί πριν μια εβδομάδα από τον Κορυδαλλό Αττικής, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του είχε τοποθετήσει στο όχημα σύστημα εντοπισμού, το λεγόμενο GPS, το οποίο οδήγησε τους αστυνομικούς στο φανοποιείο του 33χρονου. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο φανοποιείο και εντόπισαν το κλεμμένο όχημα, το οποίο όμως ήταν διαλυμένο, καθώς έλειπαν οι πόρτες, τα παράθυρα και άλλα ανταλλακτικά.

Ο 33χρονος ιδιοκτήτης του φανοποιείου που ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα πως το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής καθώς είναι η αρμόδια για την συγκεκριμένη κλοπή. Τελικά μετά την απολογία του στον Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος και για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Πηγή: EviaZoom

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:56