search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:54
MENU CLOSE

Πανικός στο Λονδίνο: Πληροφορίες για φωτιά στον σταθμό Oxford Circus (Photos)

11.08.2017 08:38
Πανικός στο Λονδίνο: Πληροφορίες για φωτιά στον σταθμό Oxford Circus (Photos) - Media Gallery 4

 

Βρετανοί πυροσβέστες ανακοίνωσαν σήμερα ότι ερευνούν πληροφορίες για καπνό στον σταθμό Oxford Circus του μετρό στο κέντρο της κύριας εμπορικής περιοχής του Λονδίνου.

«Δεχθήκαμε κλήση. Ερευνάμε πληροφορίες για μια φωτιά», δήλωσε εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λονδίνου. «Ερευνάμε και βρισκόμαστε επιτόπου».

Ο σταθμός έκλεισε ενώ υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν στο περιστατικό, ανακοίνωσε η συγκοινωνιακή αρχή του Λονδίνου. Η αστυνομία έκανε γνωστό ότι κλήθηκε στον σταθμό έπειτα από πληροφορίες για συναγερμό εξαιτίας φωτιάς.

 

Δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό χτύπημα

Η βρετανική αστυνομία,  ανακοίνωσε πως το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτο.

«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη @LondonFire στο Oxford Circus. Ο σταθμός παραμένει κλειστός. Η αιτία της φωτιάς δεν θεωρείται αυτή τη στιγμή ύποπτη», αναφέρει σε μήνυμά της στο Twitter η βρετανική αστυνομία.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου ανήρτησε στο Twitter φωτογραφία που δείχνει καπνό να βγαίνει από τις ανοικτές θύρες ενός συρμού.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:54