search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:59
MENU CLOSE

Κρήτη: Οδηγός λεωφορείου βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι γεμάτο λεφτά (Photos)

11.08.2017 13:46
Κρήτη: Οδηγός λεωφορείου βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι γεμάτο λεφτά (Photos) - Media

 

Ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και πιστωτικές κάρτες βρήκε πριν από λίγο οδηγός τουριστικού διώροφου λεωφορείου, κάνοντας την διαδρομή Αεροδρόμιο Ηρακλείου – Μίλατος. Ο λόγος για τον 39χρονο οδηγό Λευτέρη Νταγιαντά…

Aνακάλυψε μετά την αποβίβαση των τουριστών που είχε πάρει από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, στα τελευταία καθίσματα του λεωφορείου ένα γυναικείο τσαντάκι, που είχε μέσα χρήματα και πιστωτικές.

«Πρέπει να είναι πάνω από 400 ευρώ και τρεις πιστωτικές κάρτες», αναφέρει στο ekriti.gr ο έντιμος οδηγός. «Πάω τώρα να το παραδώσω ο ίδιος στο Σίσι, η εταιρεία μου βρήκε ποια ήταν η άτυχη γυναίκα και την ηρέμησαν».

Ο Λευτέρης Νταγιαντάς έχει γεννηθεί στα Ανώγεια και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στους δύσκολους καιρούς που ζούμε… άλλος στην θέση του με τόσα χρήματα θα μπορούσε να είχε κινηθεί αλλιώς… ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να διαλέξει τον δρόμο της ηθική και της εντιμότητας, ώστε να κοιμάται ήσυχος το βράδυ.

Μάλιστα ο ίδιος πριν δύο μήνες είχε βρει και είχε παραδώσει άλλο πορτοφόλι με περισσότερα χρήματα μέσα, 1200 ευρώ…. Το 20ευρω αυτό μαζί με ένα φιλί, ήταν η ανταμοιβή του από την έντιμη πράξη, να επιστρέψει το πορτοφόλι της τουρίστριας από την Γαλλία.

Πηγή: ekriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43