search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:50
MENU CLOSE

«Κυνηγάει» το μετάλλιο ο Κυριαζής στο ακόντιο – Αυλαία για τον Μπολτ

12.08.2017 08:26
«Κυνηγάει» το μετάλλιο ο Κυριαζής στο ακόντιο - Αυλαία για τον Μπολτ - Media

Έντονο ελληνικό ενδιαφέρον θα έχει η σημερινή ημέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Λονδίνου, καθώς ο Γιάννης Κυριαζής αγωνίζεται στον τελικό του ακοντισμού. Φινάλε και για τον Γιουσέιν Μπολτ που θα αγωνιστεί στις σκυταλοδρομίες 4Χ100.

 

To πρόγραμμα της ένατης ημέρας  του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου υπάρχει μονό μία ελληνική συμμετοχή και αυτή σε τελικό με το Γιάννη Κυριαζή.

Με μία μόλις βολή στα 84.60 ο 21χρονος αθλητής προκρίθηκε στον τελικό του ακοντισμού και πλέον θα αγωνιστεί το βράδυ (22:15) με την ελπίδα να κάνει μία καλή εμφάνιση και να διεκδικήσει θέση ψηλά στην κατάταξη. Ο Κυριαζής, κάτοχος ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 ο οποίος γυμνάζεται στο Πανεπιστήμιο του Τέξας έχει την έβδομη επίδοση ανάμεσα στους 13 αθλητές που θα συναγωνιστεί.

Φαβορί για το χρυσό μετάλλιο οι Γερμανοί Βέτερ και Ρόλερ (ολυμπιονίκης στο Ρίο) με φετινές βολές άνω των 90 μέτρων. Θυμίζουμε ότι στις πρώτες τρεις βολές θα κριθεί ποιοι οκτώ θα ολοκληρώσουν τον αγώνα.

Την ίδια στιγμή,  ξεχωρίζει και για την τελευταία παράσταση του σπουδαίου Γιουσέιν Μπολτ, που «ρίχνει την αυλαία» με τη συμμετοχή στις σκυταλοδρομίες των 4Χ100 με την Τζαμάικα. Αν όλα κυλήσουν με βάση τη λογική, ο κορυφαίος σπρίντερ θα «κλείσει» το σημερινό πρόγραμμα στις 23:50.

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:49