search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:09
MENU CLOSE

Ο γιατρός της Τζαμάικα αποκαλύπτει τι συνέβη στον Μπολτ

13.08.2017 08:57
Ο γιατρός της Τζαμάικα αποκαλύπτει τι συνέβη στον Μπολτ - Media

Τον τραυματισμό του Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στην τελευταία κούρσα της καριέρας του, αποκάλυψε ο γιατρός της Τζαμάικας, Κέβιν Τζόουνς. 

 

 

Μία απλή κράμπα είναι ο λόγος για τον οποίο ο Γιουσέιν Μπολτ εγκατέλειψε στην τελευταία κούρσα της καριέρας του, στα 4Χ100 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου. 

Την αποκάλυψη έκανε ο γιατρός της Τζαμάικας, Κέβιν Τζόουνς, ο οποίος εξήγησε πως το μεγαλύτερο μέρος του πόνου του κορυφαίου σπρίντερ προήλθε από την απογοήτευσή του επειδή έχασε μία τόσο σημαντική για εκείνον κούρσα. 

«Είχε μία κράμπα στο πόδι. Το μεγαλύτερο μέρος του πόνου προήλθε από την απογοήτευση επειδή έχασε την κούρσα. Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες ήταν δύσκολες γι΄αυτόν. Ευχόμαστε το καλύτερο για τον Μπολτ», τόνισε ο κ. Τζόουνς.

Πηγή: Sportfm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24