search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:11
MENU CLOSE

Θρίλερ με την απαγωγή Λεμπιδάκη: Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του

13.08.2017 11:12
Απαγωγή Λεμπιδάκη: Αθώοι οι 3 από τους 12 κατηγορούμενους - Εκτός φυλακής σύντομα και οι υπόλοιποι - Media

 

 

Δραματική έκκληση του απαχθέντος επιχειρηματία της Κρήτης, Μιχάλη Λεμπιδάκη, μέσω σημειώματος που εντοπίστηκε κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί το στικάκι με το βίντεο, το μόνο πειστήριο για το ότι είναι ζωντανός, πριν από μήνες.

«Κάντε ό,τι μπορείτε για να τελειώσει! Δεν αντέχω άλλο…», αναφέρεται στο ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο έχει πιστοποιηθεί ότι έχει γραφτεί από τον 54χρονο.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης κρατείται όμηρος αγνώστων εδώ και 135 μέρες και το μόνο σημάδι ζωής του που έχει δοθεί από τους απαγωγείς του ήταν ένα βίντεο, περασμένο σε ένα στικάκι που βρέθηκε σε απόσταση 5χλμ από εκεί που είχε βρεθεί το σημείωμα, στον ΒΟΑΚ, στο οποίο αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στην εκλογή του Μανουέλ Μακρόν στη γαλλική Προεδρία, πειστήριο για το χρόνο τον οποίο καταγράφηκε το βίντεο.

Αυτήν τη φορά, μεταξύ άλλων στο σημείωμα, αναφερόταν και η πρόσφατη απεργία των υπαλλήλων καθαριότητας στους Δήμους.

Ενώ η δεύτερη απόδειξη ότι ο 54χρονος βρίσκεται στη ζωή είχε έρθει όταν είχε τεθεί ερώτημα – μέσω SMS- το οποίο μόνο ο ίδιος θα μπορούσε να απαντήσει και αφορούσε στον ποιον είχαν συναντήσει με τη σύζυγό του σε πρόσφατο ταξίδι τους στο εξωτερικό.

Κανένα στοιχείο δεν υπάρχει ωστόσο, που να δίνει σημάδια για την περιοχή στην οποία κρατείται ο επιχειρηματίας, αλλά ούτε και κάτι που να προσδίδει πρόθεση των απαγωγέων για απελευθέρωσή του.

Η επικοινωνία τους με την οικογένειά του, γίνεται μέσω κωδικοποιημένων μηνυμάτων, ενώ φαίνεται πως ακόμα ζητούν ποσό για τα λύτρα απελευθέρωσής του, το οποίο δεν είναι δυνατόν να συγκεντρωθεί από την οικογένεια.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30