search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:16
MENU CLOSE

Σοκ και θρήνος στον Αλμυρό: Αυτοκτόνησε 27χρονος

13.08.2017 15:57
Έβρος: Ανατροπή με τον θάνατο στρατιώτη στη σκοπιά - Τα νέα στοιχεία και η δίωξη για ανθρωποκτονία - Media

 

Απερίγραπτο σοκ υπέστη ο Αλμυρός, όταν έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση της αυτοκτονίας ενός παλικαριού. Άντρας 27 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 27χρονος έκοψε το νήμα με τη ζωή με απαγχονισμό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας του παιδιού αντίκρισε το άψυχο σώμα του νεαρού. Κατέρρευσε στην εικόνα του νεκρού παλικαριού του και ο θρήνος που ξέσπασε συγκλόνισε την περιοχή. Το άγγελμα θανάτου του νεαρού διαδόθηκε άμεσα. Όλοι πάγωσαν και βυθίστηκαν σε βαρύ πένθος.

Ολόκληρος ο Αλμυρός, παραμονές Δεκαπενταύγουστου, και η ευρύτερη περιοχή βιώνει τις τελευταίες ώρες στιγμές ανείπωτου θρήνου.

Η σορός του παλικαριού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Βόλου και αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας.

Πηγή: taxydromos

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12