search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:35
MENU CLOSE

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τα συνδικάτα

10.10.2011 17:24
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τα συνδικάτα - Media

Μπαράζ κινητοποιήσεων θα πραγματοποιηθεί αυτή και την ερχόμενη εβδομάδα καθώς τα συνδικάτα κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους ενάντια στις νέες ρυθμίσεις για τις εργασιακές σχέσεις και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Μπαράζ κινητοποιήσεων θα πραγματοποιηθεί αυτή και την ερχόμενη εβδομάδα καθώς τα συνδικάτα κλιμακώνουν τις αντιδράσεις τους ενάντια στις νέες ρυθμίσεις για τις εργασιακές σχέσεις και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής έχουν εξαγγελθεί οι εξής κινητοποιήσεις:

– Στάση εργασίας για Τρίτη από τις 11:30 έως τη λήξη του ωραρίου, έχει εξαγγείλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με συγκέντρωση στην Πλατεία Καραΐσκάκη και πορεία προς τη Βουλή. Η ΠΟΕ-ΥΕΘΑ έχει εξαγγείλει επιπλέον τρίωση στάση εργασίας για την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου από τις 07:00

– Σε στάση εργασίας προχωρά την Πέμπτη από τις 11:00 έως τις 15:00 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ενώ την ίδια μέρα στις 13:00 η ΟΛΜΕ προγραμματίζει συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή

– Την Τετάρτη οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι θα πραγματοποιήσουν 24 απεργία, ενώ για την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή έχουν προγραμματίσει στάσεις εργασίας

– Οι εργαζόμενοι στις τράπεζες έχουν εξαγγείλει 48ωρη απεργία στις 18-19 Οκτωβρίου

– Σε δεκαήμερη απεργία προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια, ενώ απεργία διαρκείας ξεκίνησαν από τη Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στην Διεύθυνση πληροφορικής της κοινωνικής ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ)

– Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου θα απεργούν οι εφοριακοί, ενώ σε 10ήμερη απεργία προσανατολίζονται και οι τελωνειακοί

– Πενθήμερη αποχή από 13 έως και 19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιήσουν οι δικηγόροι ζητώντας να μην μεταφερθεί δικαστική ύλη στους συμβολαιογράφους.

Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στην υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας έχει προαναγγέλλει η ΟΣΥΠΑ, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει προσδιορίσει την ακριβή μορφή που θα έχουν οι κινητοποιήσεις αλλά και τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν.

Οι κινητοποιήσεις θα κορυφωθούν με την πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 19 Οκτωβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:34