search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:08
MENU CLOSE

Μήνυμα φωτιά από Αραούχο – Θέλει ΑΕΚ και το δείχνει! (Photo)

14.08.2017 19:08
Μήνυμα φωτιά από Αραούχο - Θέλει ΑΕΚ και το δείχνει! (Photo) - Media

 

Νέο μήνυμα που εκλαμβάνεται ως επιθυμία επιστροφής στην ΑΕΚ από τον Σέρχιο Αραούχο. Έκανε like σε φωτογραφία που τον καλεί να ξαναβάλει κιτρινόμαυρα με ακόμα πιο σαφές περιεχόμενο από την προηγούμενη.

Σημάδι που εύλογα συμπεραίνεται ότι δείχνει τις προθέσεις για το μέλλον του έστειλε ο Σέρχιο Αραούχο.

Ενώ έχουν ξεκινήσει τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που τον θέλουν να μην υπολογίζεται από τη Λας Πάλμας, ο ίδιος ο «Τσίνο» δεν κρύβει πόσο τον συγκινεί η προοπτική να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Προ ημερών λοιπόν ο Αργεντινός είχε κάνει ένα like σε φωτογραφία οπαδού, που τον εμφάνιζε να λέει στον ισπανικό σύλλογο να τον δώσει πίσω στην «Ένωση».

Κι αν κάποιος θα μπορούσε να πει ότι στο συγκεκριμένο ποστάρισμα ενδεχομένως να μην κατάλαβε το ακριβές νόημα (καθώς η ατάκα ήταν στα ελληνικά) το τωρινό είναι ξεκάθαρο. Γιατί ο Αραούχο ήταν από τους πρώτους που έκαναν like στο κολάζ που έφτιαξε λογαριασμός θαυμαστών του και είχε το σαφές μήνυμα στα αγγλικά «γύρνα πίσω».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59