search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:48
MENU CLOSE

«Δεν μπορώ να ντρέπομαι επειδή… φαίνονται» – Η Τζένιφερ Άνιστον απαντά για την τολμηρή εμφάνισή της στα «Φιλαράκια»

15.08.2017 12:10
«Δεν μπορώ να ντρέπομαι επειδή... φαίνονται» - Η Τζένιφερ Άνιστον απαντά για την τολμηρή εμφάνισή της στα «Φιλαράκια»  - Media

 

Μπορεί να έχουν περάσει δέκα ολόκληρα χρόνια από το τέλος της σειράς Friends αλλά για τους φανατικούς θαυμαστές είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μέρα.

Άλλωστε, πολλοί είναι εκείνοι που βλέπουν την σειρά είτε σε επανάληψη είτε μέσω διαδικτύου.

Η Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξή της στην Vogue ρωτήθηκε γιατί σε όλες σχεδόν τις σκηνές διαγράφονταν οι θηλές της και πως νιώθει που άθελά της έγινε η πρωτοπόρος του κινήματος Free the nipple.

«Ναι, δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτό! Είναι από αυτά τα πράγματα που απλώς συμβαίνουν, υποθέτω. Φοράω σουτιέν, δεν ξέρω τι να σας πω! Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να ντρέπομαι που φαίνονται οι θηλές μου – έτσι είναι το στήθος μου!  Δε θα παραπονεθώ κιόλας!»  και συνέχισε για τον ρόλο της:  «Είναι περίεργο, είναι σαν να έχεις παγώσει το χρόνο. Κορίτσια μου μιλάνε στο δρόμο σαν να παίζω ακόμα στη σειρά! Νιώθω περήφανη που ακόμα μπορεί να ταυτιστεί κάποιος με τα Φιλαράκια».

Πηγή: Gossip-tv

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:47