search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:12
MENU CLOSE

Συναγερμός από ΕΜΥ: Έρχεται ισχυρός άνεμος που σπρώχνει τη φωτιά προς το Καπανδρίτι (Video)

15.08.2017 13:06
Συναγερμός από ΕΜΥ: Έρχεται ισχυρός άνεμος που σπρώχνει τη φωτιά προς το Καπανδρίτι (Video) - Media

 

Τον κώδωνα του κινδύνου για τους ανέμους που θα πνέουν στις εστίες της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική έκρουσε η μετεωρολόγος, Νικολέτα Διακοπούλου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι «δυστυχώς ζούμε την ίδια μέρα σε επανάληψη στη βορειοανατολική Αττική» και πρόσθεσε: «Ίσως και λίγο χειρότερο σήμερα, έχουμε συναγερμό νούμερο τέσσερα».

«Η ίδια η φωτιά δημιουργεί αυτά τα μαύρα σύννεφα που είναι κατακόρυφα ρεύματα προς τα πάνω και για αυτό δεν μπορούν να πετάξουν συνέχεια τα εναέρια μέσα», είπε ακόμη η κ. Διακοπούλου.

«Τα κατακόρυφα αυτά ρεύματα είναι πάρα πολύ επικίνδυνα», συμπλήρωσε και είπε: «Σε όλα αυτά έρχεται ο ισχυρός γενικός άνεμος της περιοχής. Αυτό σημαίνει ότι ο γενικός ισχυρός άνεμος είναι στα 5 μποφόρ με ριπές στα 6 και επιπλέον ο άνεμος είναι βορειοανατολικός. Τι σημαίνει αυτό; Ουσιαστικά σπρώχνει τη φωτιά προς το Καπανδρίτι. Ο άνεμος αυτός ευνοεί το εφιαλτικό σενάριο για εξάπλωση της φωτιάς»

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:


ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΦΩΤΙΑ από Enikos_gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28