search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:55
MENU CLOSE

«Βιασμός από αστυνομικούς»: Σκληρές σκηνές καταγεγραμμένες σε video

16.08.2017 07:03
«Βιασμός από αστυνομικούς»: Σκληρές σκηνές καταγεγραμμένες σε video - Media

 

Δυο αστυνομικοί, οι οποίοι έγδυσαν και διεξήγαγαν σωματική έρευνα σε μια 23χρονη χρονη φοιτήτρια δεν θα αντιμετωπίσουν εν τέλει ποινικές κατηγορίες.

Οι δικηγόροι της 23χρονης Charnesia Corley αποκαλούν το περιστατικό «βιασμό από αστυνομικούς».

Η 23χρονη φοιτήτρια σταμάτησε σε μπλόκο των αστυνομικών στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών και την ανάγκασαν να εξέλθει του αμαξιού επειδή μύριζαν ναρκωτικές ουσίες.

Ο αστυνομικός που έλεγξε το αμάξι δεν βρήκε κάτι και μετά ζήτησε από δυο γυναίκες συναδέλφους του να διεξάγουν πλήρη σωματικό έλεγχο στην 23χρονη.

Την έγδυσαν από τη μέση και κάτω, την έδεσαν με χειροπέδες και διεξήγαγαν πλήρη έλεγχο για τα επόμενα 11 λεπτά, σε ένα σημείο πλήρως ορατό από κοντινό βενζινάδικο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τελικά βρέθηκαν 0.2γρ μαριχουάνας, αν και δεν αποσαφηνίζεται το που βρέθηκαν αυτά.

Οι δικηγόροι της κοπέλας τονίζουν πως η πελάτης του έχει καθαρό ποινικό μητρώο ενώ τονίζουν πως εκείνη ζήτησε τη δημοσιοποίηση του βίντεο και την εξέταση του υλικού από ειδικό εισαγγελέα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:55