search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:52
MENU CLOSE

Συναγερμός στην Αγγλία – Έκρηξη κοντά στο αεροδρόμιο Southend

16.08.2017 11:31
Αυγενάκης: Η παραίτηση Μπραουδάκη δεν έγινε αποδεκτή - Media

 

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία της Βρετανίας έπειτα από έκρηξη που φαίνεται να σημειώθηκε στην περιοχή του αεροδρομίου Σάουθεντ.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται ένα μεγάλο σύννεφο καπνού που έχει σκεπάσει την περιοχή.

Σύμφωνα με το Russia Today, η φωτιά που ξέσπασε είναι υπό έλεγχο και δεν προκάλεσε ζημιές σε κάποιο αεροσκάφος, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πτήσεις στο αεροδρόμιο πραγματοποιούνται κανονικά. 

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε ότι κλήθηκαν σε περιστατικό που αφορούσε πυρκαγιά σε υπόστεγο αεροσκάφους του αεροδρομίου. Όπως είπε:

“Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο ανέφεραν ότι είχε ξεσπάσει φωτιά σε μεγάλο υπόστεγο αεροσκαφών. Έξι οχήματα κλήθηκαν για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το τι προκάλεσε την πυρκαγιά.”

 

Πληροφορίες από : RT

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:52