search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:18
MENU CLOSE

Πέφτουν οι άνεμοι, ανεβαίνει η θερμοκρασία

16.08.2017 18:39
Πρόγνωση ΕΜΥ: 30άρια την Κυριακή, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας τη Δευτέρα - Media

 

Οι βοριάδες του Αυγούστου αλλά και η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού τις επόμενες ημέρες.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σύμφωνα με την ΕΜΥ, με λίγη συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο την ημέρα έως 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα έχει ως εξής:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καλός καιρός με συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα με λίγες βροχές στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καλός καιρός με λίγη συννεφιά στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγη συννεφιά στα βόρεια που είναι κατά τόπους αυξημένη το απόγευμα. Οι άνεμοι κι εδώ βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Μόνο στην Κρήτη αναμένονται λίγες βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 24 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καλός καιρός με πρωταγωνιστές τους βοριάδες που θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 33 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ

Καλός καιρός με ανέμους βόρειους έως 6 μποφόρ στα ανατολικά και θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λίγη συννεφιά από το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 -34 βαθμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:16