search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:56
MENU CLOSE

Οικογενειακή τραγωδία: Αντιμέτωπος με φυλάκιση 13χρονος που βίασε την 4χρονη αδερφή του

17.08.2017 05:25
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

 

Ένας δεκατριάχρονος μαθητής, ο οποίος ομολόγησε πως βίασε την τετράχρονη αδερφή του ενώ έπαιζαν κρυφτό, είναι αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο φυλάκισης αν κριθεί πως αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Μπράιτον της Μεγάλης Βρετανίας, όπως μεταδίδει η Daily Mail, και το αγόρι, μετά την ειδεχθή πράξη του, «δωροδόκησε» την αδερφή του με μια σακούλα γλυκά για να μην μιλήσει.

Η μικρή εν τέλει εκμυστηρεύτηκε τα πάντα στη μητέρα της ενώ την έκανε μπάνιο. Από την εξομολόγηση της μικρής στη μητέρα της, την οποία άκουσε το δικαστήριο, προκύπτει πως τη βίασε δυο φορές και την κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον ακόμα μια.

Στο κινητό τηλέφωνο του 13χρονου βρέθηκε επίσης πληθώρα πορνογραφικού υλικού ενώ πλέον μια ομάδα ειδικών στο έγκλημα ανηλίκων θα αποφανθεί για το κατά πόσο ο δράστης αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία και αν πρέπει να φυλακιστεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:55