search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:22
MENU CLOSE

H Μπριζίτ Μακρόν «σπάει» της σιωπή της: Αυτό είναι το μόνο λάθος του Εμανουέλ

17.08.2017 10:46
Ο Μακρόν «θα κάνει τα μέγιστα» για να αποφύγει μια στρατιωτική κλιμάκωση μεταξύ ΗΠΑ- Ιράν - Media

Την πρώτη της συνέντευξη εφ” όλης της ύλης για πιο προσωπικά θέματα έδωσε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, μιλώντας στο γαλλικό περιοδικό ELLE.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Γάλλο Πρόεδρο είπε ότι «η ιστορία τους είναι πολύ απλή» προσθέτοντας ότι «αν δεν είχε κάνει αυτή την επιλογή (σ.σ. να παντρευτεί τον Μακρόν), θα είχα χάσει όλη τη ζωή μου».«Με τον Εμανουέλ είμαι τόσο συνηθισμένη να μου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα οπότε πάντα αναρωτιέμαι ποια θα είναι η επόμενη περιπέτεια. Και αυτό συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια», εξομολογείται.

Ποιο είναι το μόνο «λάθος» που αναγνωρίζει στον σύζυγό της: Αυτό που συζητούν όλοι, δηλαδή «ότι είναι νεότερος από εμένα».

Αναφερόμενη στις εκλογές αποκάλυψε ότι τη βραδιά του δεύτερου γύρου έχασε την ψυχραιμία της καθώς «πολλοί πίστευαν ότι μετά τον πρώτο γύρο πιστεύαμε ότι είχαμε κερδίσει. Λάθος. Ποτέ δεν το πιστεύαμε αυτό. Ειδικά γιατί εγώ δεν είμαι άτομο με προσμονές. Για μένα ένα πράγμα υπάρχει μόνο όταν έρθει και όχι πριν».

Η Μπριζίτ Μακρόν υποστηρίζει, ακόμα, ότι ο 21ος αιώνας «θα είναι θηλυκός».

Όσον αφορά στο σάλο και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για το γραφείο στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ξεκαθαρίζει ότι αυτό θα προχωρήσει και ότι όλες οι επαφές της θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Ελιζέ, ώστε οι Γάλλοι να γνωρίζουν όλα όσα κάνει.

«Όπως και οι προκάτοχές μου θα αναλάβω τον δημόσιο ρόλο που μου αναλογεί αλλά οι Γάλλοι θα γνωρίζουν τι μέσα χρησιμοποιώ» αναφέρει χαρακτηριστικά. Η συνέντευξη θα κυκλοφορήσει ολόκληρη την Παρασκευή 18 Αυγούστου. Στο εξώφυλλο του περιοδικού η πρώτη κυρία της Γαλλίας ποζάρει με το χαρακτηριστικό λιτό και σικάτο στιλ της.

Πηγή: Enikos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21