search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:37
MENU CLOSE

Δηλητηριάστηκε το αίμα δημοσιογράφου που κάλυπτε τις φωτιές στην Αττική

17.08.2017 12:43
Δηλητηριάστηκε το αίμα δημοσιογράφου που κάλυπτε τις φωτιές στην Αττική - Media

 

Για την προσωπική της εμπειρία από την μάχη της ενημέρωσης που έδωσε δίπλα στις φλόγες έγραψε στο facebook η δημοσιογράφος του Alpha Ρένα Κουβελιώτη.

Η δημοσιογράφος που βρέθηκε στο πύρινο μέτωπο της ανατολικής Αττικής τόνισε ότι μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι δηλητηριάστηκε το αίμα της από τον καπνό και είναι ανάγκη να ακολουθήσει συγκεκριμένη ιατρική αγωγή.

«Στις φωτιές του 2007 έσπασα μετά από πτώση τον κόκκυγά μου … Για μέρες στο νοσοκομείο πίστευα πως δε θα καταφέρω να σταθώ ξανά στα πόδια μου … Σήμερα οι εξετάσεις έδειξαν πως δηλητηριάστηκε το αίμα μου από τον καπνό και παράλληλα προκλήθηκαν βρογχοσπασμοί στα πνευμόνια μου .. Τώρα μάσκες ,κορτιζόνη , αντιβίωση και αγωνία για τις επόμενες εξετάσεις. Γιατί τα λέω αυτά; Για να σκεφτείτε λίγο περισσότερο πριν φωνάξετε «αλήτη» έναν ρεπόρτερ ή έναν τεχνικό έναν φωτογράφο … Ξέρεις η εικόνα, η φωτογραφία, η μαρτυρία δεν καταγράφηκε από κάποιο ρομπότ … Αλλα από κάποιον εργαζόμενο … Ανθρωπο …Τέλος πάντων το ευχάριστο είναι πως τώρα θα μπορέσω να είμαι στο κρεβάτι πλάι στην αρρωστούλα κόρη μου που εγκατέλειψα τρεις νύχτες για να πάω στη φωτιά … Life is life» ‘εγραψε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:37